Če koga zanima področje hipnoze, definitivno priporočam Denisa Horvatha in njegov HipnoCenter. Veliko teorije in še več prakse!

Sašo Tasevski, študent psihologije

Delavnica se mi je zdela izredno zanimiva. Menim, da bi vsakdo moral imeti vsaj to osnovno znanje (samo)hipnoze, ki ga nudi ta delavnica.

Luka Agrež, študent psihologije

Delavnica se mi je zdela odlična in sem se veliko naučila!

Teja Reba

Delavnica Osnove hipnoze za pomoč sebi in drugim, ki sem jo obiskal dne — mi je bila v celoti zelo všeč. Vsebinsko gledano mi je bila tematika hipnoze in hipno jezika (NLP jezik) relativno nova, čeprav se že kar nekaj časa teoretično in praktično ukvarjam z duhovnostjo in ezoteriko.

V dveh dneh (vikend delavnica) sem spoznal in osebno izkusil več različnih indukcij v hipnotičen trans, prav tako sem spoznal osnove sidranja in scrambilnga. Princip pa je vseskozi temeljil na indirektnem jeziku, ki ga uporablja indirektna hipnoterapija. Pridobil sem tudi spoznanja in metode identificiranja lastnih problemov, kar mi je odprlo nova spoznanja za reševanje osebnih težav.

Celotna delavnica je zastavljena tako, da je po teoretičnem delu, ki ga izvaja Denis Horvath, praktični prikaz vaje na eni izmed oseb in nato delo v parih (izvajanje indukcij, sidranje, scrambling). Tudi sestava skupine, ki je sestavljala delavnico je bila zelo dobra in k cilju usmerjena.

Gregor, ustvarjalec spletnih strani

Všeč mi je bil tvoj pristop, izbrane teme in razporeditev sklopov in to, da smo imeli veliko prakse. Všeč mi je bilo, da smo lahko preizkusili tehnike na različnih ljudeh. Tudi lastna izkušnja mi je veliko pomenila. Znanje je lepo sedlo v obstoječi kognitivni zemljevid. Hvala!

Tina Jeromen, psihologinja

“Zelo koristne informacije in prijetno vzdušje. Vsekakor bom znanje uporabila in v prihodnje tudi nadgradila”

Lidija

Super! Sproščenost in strokovnost obenem!

Marijan Novak, podjetnik

Vrhunsko! Vidi se, da ste izobraženi na svojem področju!

Mojca Bregar Goričar, ravnateljica

“Izvedel sem nekaj novih stvari, ki mi bodo pomagale, da čimprej lahko dosežem tisto kar bi rad.

Boris Roškar

“Bilo je fantastično!”

Peter Heričko

“Delavnica je zadovoljila moja pričakovanja in znanje, ki sem si ga pridobila na delavnici mi bo absolutno koristilo v vsakdanjem življenju!”

Marija

“Najbolj mi je bila všeč metoda samohipnoze in korektno vodenje voditeljev.”

Denis Ban, dializni zdravnik

“Danes je že en mesec odkar z vašo pomočjo nimam več potrebe po cigareti. Glede na to, da mi to v svoji dolgi kadilski karieri ni nikoli uspelo (z nikakršno drugo pomočjo – obliži,tablete..), si to štejem za velik osebni uspeh in sem kar ponosna nase.

Vaša metoda je res uspešna. Preden sem se odločila,da poskusim metodo hipnoterapije, sem na spletu prebrala kar veliko informacij, kako le ta deluje.

Za ta korak sem se odločala kar nekaj mesecev, saj sem mogla sebe prepričati, da si to želim jaz .
Dejansko je res, da to ni tista hipnoza, ki jo poznamo iz različnih TV prikazov…v stanju hipnoze sem bila popolnoma zavestna za vse dogajanje okoli sebe, slišala sem vse vaše besede, ki sem jih enostavno samo sprejemala.
Lagala pa bi, če bi rekla, da mi misli ne uidejo k želji oz. bolj neki navadi po cigareti, vendar pa se dejanska potreba po njej ne prebudi več. V veliko pomoč so mi še vedno vaše sugestije, vaš umirjen ton tekom terapije, ki mi takoj spremeni tok misli.

Po najinem srečanju veliko prebiram in se kar malo poglabljam v to področje (mi je zelo zanimivo) in sedaj si res znam predstavljati kako deluje in zakaj je uspešno.
Moja ugotovitev, glede na vse razmišljanje na temo odvajanja od kajenja – tistim, ki uspe prenehati brez hipnoze, so sami sposobni samohipnoze, pa se tega niti na zavedajo – to je le moja laična teorija.

Denis, res sem vam hvaležna, ker ste mi približali in razložili metodo, za katero sem prepričana, da mi pomagala pri spremembi še kakšnega vzorca oz. navade.

Veselim se že dne, ko se bom naučila samohipnoze in si tako lahko pomagala tudi sama.”

Zora Mlakar

Pred kratkim je Denis Horvath predaval študentom psihologije na Univerzi v Mariboru:

“Ne vem kje naj začnem. Naj citiram nekaj komentarjev, ki so jih zapisali tisti, ki so danes obiskali vaše predavanje: svetovno!!!!!!! … Fantastično!!! … če povzamem na kratko in nadaljujem s superlativi … Fenomenalno…  Super enkratno!!! … Zakon! …The best… Nepozabno! …

In res, bilo je zelo dobro, pravzaprav smo na kratko izvedeli vse osnovne informacije, potem pa tekom vprašanj in odgovorov še več. Neverjetno je, kako lahko v hipu preusmerimo pozornost. Fascinantno!

Še enkrat se vam ISKRENO ZAHVALJUJEM, da ste si vzeli čas in se odzvali na naše povabilo in upam, da se bo vse več ljudi posluževalo hipnoterapije.”

Špela Golob, Društvo študentov psihologije Maribor