Za spremembe na osebni ravni ponavadi ljudje opazijo, da je potrebno kar nekaj truda, preden pride do želenih rezultatov. S pomočjo hipnoze lahko te rezultate dosežete hitreje in bolj učinkovito.

V delavnici samohipnoze boste spoznali, kako hitro vstopiti v REM stanje (kratka razlaga v Kako hipnoza deluje) in to stanje izkoristiti sebi v prid. Po redni uporabi samohipnoze to stanje postane lažje in hitreje dosegljivo ter se s tem večajo tudi pozitivni učinki.

In kako si lahko sam pomagam s hipnozo in za katere lastnosti jo lahko uporabljam?

Z samohipnozo si lahko pomagate pri:

– spremembi lastnih vzorcev vedenja
– motiviranju za doseg ciljev
– izboljšanju imunskega sistema
– odpravljanju stresa
– nadzoru bolečine
– lažjemu učenju
– boljši koncentraciji
– izboljšanju spolne moči

…in več..

Prijavite se zdaj ter zagotovite svoj prostor v delavnici in naučite novega orodja, ki vam bo pomagal pri spremembah in odločitvah v življenju ter vas morda ponesel v smer o kateri še niste razmišljali.

Kdaj se lahko delavnice samohipnoze udeležim?

Delavnica samohipnoze poteka individualno. Vse kar je potrebno storiti je poklicati in se prijaviti na termin, ki se ga dogovoriva po želji. Individualna delavnica samohipnoze poteka lahko tudi med tednom.

Kako bo delavnica samohipnoze potekala?

Sam proces učenja vstopanja v trans bo potekal od dveh do treh ur (odvisno od osebe) in v tem času se boste naučili, kako hitro vstopati v globko stanje sproščenosti uma in telesa. Na koncu prvega dela boste vstopali v stanje transa povsem samostojno brez pomoči terapevta. In kakor ljudje vedo je potem potrebno vsaj dva tedna vsakodnevne vaje, da se um navadi samega občutka stanja in zasidra v podzavesti.

Na delavnici dobite knjigo v kateri so opisane osnovne informacije za samohipnozo in tehnike za spreminjanje podzavestnih vzorcev, postavljanje ciljev, izboljšavo samopodobe, nadzor bolečine, pomoč pri nespečnosti…

Same spremembe pri sebi, ki jih boste začeli opažati pri sebi že po krajšem obdobju uporabe samohipnoze so izredno dober in sproščujoč spanec, izboljšanje zdravja (manj prehladov in obolenj), več energije za delovanje skozi dan, hitrejše okrevanje po poškodbah, izboljšanje kreativnosti, lažje učenje in boljši spomin, močna motivacija in volja, nadzorovanje lastnih čustev in mnogo več…

Zanima me cena za delavnico?

Za tri-urno individualno delavnico samohipnoze je cena samo 150 evrov.

Kaj pridobim v delavnici samohipnoze?

Pridobili in naučili se boste kako sami hitro vstopati v REM stanje (hipnozo) in to stanje popolnoma izkoristili za doseg lastnih ciljev in motivirali svojo podzavest za boljše rezultate.
Z vsakodnevno uporabo tega znanja postane samohipnoza izredno učinkovita in kakor ljudje opazijo hitreje in bolj globlje dosegljiva in izkoriščena.

Naučili se boste znanja, ki v tem hitrem tempu življenja dovoljuje, da dosežete globoko sprostitev telesa in uma hitro in učinkovito, ter preprečite dejavnikom in posledicam stresa, da bi prevzeli nadzor nad vami.

BONUS: Naučili se boste tudi tehnike, ki vas z svojo uporabnostjo motivira za doseg lastnih ciljev, ki si jih začrtate (tudi brez samohipnoze – je pravzaprav način mišljenja, ki preskoči lasten kritičen um in rešuje težave iz povsem drugega zornega kota) – v samem stanju hipnoze pa je ta tehnika izredno poudarjena in se uporablja v terapevtske namene za hitre spremembe.

Pridobili znanje, kdaj je najbolje uporabljati samohipnozo (informacije o delovanju možganskega ritma), tako da je ta še bolj izkoriščena.

Knjigo z vsem znanjem, ki ga boste spoznali na delavnici, tako da bo naučeno dosegljivo na domači polici.