Zakaj takrat, ko ste depresivni, preprosto ne vidite izhoda iz situacije? Zakaj se stvari vedno zdijo najslabše in grozne, ko pa veste, da so ob nekaterih trenutkih stvari občutno boljše?

Razlog je, da depresija izčrpa vaše možgane in povzroči, da vidite in tolmačite resničnost v črno-belem, ekstremnih in negativnih načinih.

Depresija je izčrpanost, povzročena v neverjetno stresnem in čustvenem času. Prekomerna negativno usmerjena skrb in analiziranje ustvarjajo in ohranjajo depresijo.

Večina ljudi z depresijo je nekako zmedenih in ponavadi sprašujejo vprašanja kot so:

– Zakaj se to dogaja meni?
– Kaj je narobe z mano?
– Ali bo sploh kdaj bolje?

Dobra novica je, da lahko zdravimo depresijo hitro.

Kako je to možno?

Eden izmed načinov, kako hitro prekiniti depresijo je z globokimi tehnikami sproščanja. Te lahko dajo vašim možganom možnost počitka in delno obnovijo vaše izčrpane vire. Redna sprostitev lahko pomaga odpraviti depresijo, kot del širšega programa zdravljenja depresije.

Ko enkrat razumete proces in delovanje, depresija izgubi svojo moč nad vami, da bi vas še naprej zadrževala v tistem stanju. Vemo, kaj je depresija in to lahko veste tudi vi.

Na podlagi tega razumevanja smo razvili program, ki v svoji zasnovi uporablja psihološke tehnike iz kognitivne terapije, vedenjske terapije in hipnoze, ki hitro in učinkovito odpravi stanje depresije.