Če se trudite z zmanjšanjem telesne teže ali hujšanjem, vam lahko hipnoza omogoca tisto dodatno motivacijo, ki vas spravi in ohrani na pravi poti.

Hipnoza je odlično orodje za preucitev vašega podzavestnega dela uma – del, ki ustvarja željo in impulze – tako, da zopet prevzamete nadzor nad prehrano v svoje roke.

Permanentna ohranitev želene teže se zgodi pri spremembah v življenjskem stilu, ne skozi nezdrave diete, ki jih je nemogoče ohranjati. Orodje hipnoze vam lahko pomaga pri teh spremembah hitreje in bolj učinkovito.

Težave pri neurejenem ritmu prehrane in vzorci, ki se pogosto povezujejo z neurejenim prehranjevanjem so:

  • Custveno prehranjevanje – ko fizicna in custvena lakota (ko se pocutite bolj custveno ranljivi), postaneta nerazpoznavni med seboj, lahko postane custveno prehranjevanje velik problem
  • Prehranjevanje iz dolgcasa – dolgcas je zelo mocan dejavnik za prekomerno prehranjevanje. Orodje hipnoze vam omogoca, da naredite bolj konstruktivne odlocitve, ko vas »napade« tisti dolgcas – odlocitve, ki vam ne bodo nabirale dodatnih kilogramov
  • Sladkosned – nevarnosti pri prekomernem uživanju sladkorja v prehrani postajajo vedno bolj znane, vendar še vedno veliko ljudi trpi za željo po sladicah. Hipnoza vam lahko pomaga, da se uprete »sladkorcku« in ostanete na poti, ki ste si jo zadali.
  • Hitra hrana stop! – vsi dobro vemo, da je hitra hrana slaba za zdravje. Prekinite svoj vzorec in se pricnite prehranjevati bolj zdravo.
  • Motivacija za hujšanje – ostanite motivirani, prav tako kot prvi dan, ko ste se odlocili za spremembe.

Vzemite nadzor ponovno v svoje roke, ter naucite svoj um k bolj konstruktivnemu razmišljanju ter preucite podzavestni del tako, da vas ne bo vec ohranjal v starem vzorcu.