izkusenjska hipnoza tematska hipnoza

> 1 <

Avtor Sporočilo

ericsson

Člani
Online status

2 sporočil

Poklic:
Starost:

#39   2008-06-14 16:43 GMT      
Kako to poteka?? Ali imajo stranke pozitiven učinek na hipnozo po tem??

lp

DenisHorvath

Hipnoterapevt
Online status

21 sporočil

Poklic:
Starost: 25

#40   2008-06-16 08:39 GMT      
Pozdravljen Ericsson!

Poteka po psihoterapevtskem pristopu, kjer se prvotno pogovoriva o težavi in nezaželjenih vzorcih, ki se pojavljajo v vsakodnevnem življenju ali pri določeni težavi. Postaviva željene cilje - v tem primeru samozavesti - ki jih vi pravzaprav že poznate in sam občutek, ko ste samozavestni - že poznate, ter se v drugem delu terapije poglobi v samem stanju hipnoze ta občutek samozavesti.
Stranke imajo pozitiven učinek na hipnozo, saj je že sama po sebi najglobje stanje sprostitve telesa in uma v katerem se lahko spreminjajo neželeni vzorci.

Za dodatne informacije me pokličite na 040-203-626

Denis Horvath

DenisHorvath

Hipnoterapevt
Online status

21 sporočil

Poklic:

#41   2008-06-18 07:38 GMT      
Za vse, ki morda spremljate delo Derrena Browna, predzadnja oddaja Trick or Treat v kateri s hipnozo in ostalimi "pripomočki" vzpodbudi občutek samozavesti v osebi.

Vredno ogleda: http://www.youtube.com/watch?v=twJACgv4gts&feature=related

ericsson

Člani
Online status

2 sporočil

Poklic:
Starost:

#42   2008-07-04 06:15 GMT      
Se oproščam, ker me že dolgo časa ni bilo. Imam še eno vprašanje in sicer. Včasih imam tudi težave s komunikacijo. Recimo en dan se znam še kar dobro pogovarjati, naslednji dan pa če me kdo ogovori sem čisto tiho in ne vem kaj bi rekel. Torej me zanima če se da tudi to odpraviti.

lp

DenisHorvath

Hipnoterapevt
Online status

21 sporočil

Poklic:

#43   2008-07-08 07:26 GMT      
Obstaja kar nekaj tehnik, kako pomagati glede določene težave pri gradnji samopodobe ali sami samozavesti. Pravite, da so dnevi, ko se da kar dobro pogovarjati, torej nekako že poznate občutek, ko komunikacija teče naravno. Ta občutek (ali kakšen drug, morda še bolj močan) se lahko prenese na situacije, ko se počutite malo manj zgovorni ali odločni.
Poleg tega ponavadi tudi naučim osebe določene tehnike, ki jo morajo opravljati sami doma, ki z vsakodnevno rabo dolgoročno spremeni sam način razmišljanja o sebi.

Denis Horvath
> 1 <
Prejmite najkvalitetnejse informacije o hipnozi direktno v vas nabiralnik!

Email:
Ime:
Forumi
zgodovina hipnoze kako hipnoza deluje pogosto zastavljena vprasanja o terapevtu
Design, Optimizacija Spletnih Strani ter Izdelava Spletnih Strani: [,] Vejica